Voor meer inormatie
Bel ons (0031) - (0)6 - 423 94 571

Webdesign

Vanaf nu kunt u bij Marco's Digital Studio ook terecht voor het ontwerpen van uw website!

Tegenwoordig heeft elk bedrijf wel een website of een webshop. Wij zijn u dan ook graag van dienst bij het ontwerpen van uw eigen website.

Met de benoigde kennis van zowel HTML, CSS en het implemnteren van JAVA scripts maken wij u website interactief waardoor u niet alleen uw producten of diensten kunt aanbieden maar ook nog eens via uw website met uw klant kunt communiceren.

Op maat gemaakt

Net zoals bij ons grafisch ontwerp worden ook onze websites speciaal voor u en naar uw wensen en behoeften ontworpen. Dit kan natuurlijk niet zonder te weten wie de klant is, wat voor bedrijf hij of zij heeft en wat de behoeften hiervan zijn. Voordat wij overgaan tot het maken van een offerte zullen we dan ook ten alle tijden een persoonlijk gesprek met u aangaan waarin wij ons een beeld kunnen vormen van uw wensen en behoeften. Ook zullen wij onderzoek naar uw bedrijf en de doelgroep doen zodat uw nieuwe website ook de gewenste doelgroep aanspreekt.

Alles onder één dak!

Omdat wij zowel actief zijn op het gebied van fotografie, grafisch ontwerp en webdesign kunnen wij u een totaalpakket aanbieden. Hierdoor heeft u uw gehele website onder één dak en dus maar een aanspreekpunt.

Onderhoud en promotie

Behalve alleen het ontwerpen van uw website kunnen wij deze tegen een meerprijs ook voor u onderhouden en desgewenst promoten op diverse social media kanalen. Uiteraard worden de hierbij gemaakt afspraken dan ook duidelijk voor u vastgelegd in een overeenkomst.

Overige diensten

Het zoeken naar de juiste host voor uw website of het aanvragen van een gewenste domeinnaam is voor veel mensen vaak als het zoeken naar een speld in een hooiberg. Wij zijn u her dan ook graag mee van dienst! Een gezien het feit dat wij geen contracten hebben met vaste partijen is onze keuze niet beperkt. Hierdoor vinden wij wel altijd een mogelijkheid die bij uw wensen, behoeften en beschikbaar budget aansluit.

 

 

 

Aanbiedingen

Route

Links