Voor meer inormatie
Bel ons (0031) - (0)6 - 423 94 571

Kinderen

Werken met kinderen is een vak apart! Kinderen zijn nu eenmaal onvoorspelbaar en doen niet altijd wat er van hen verwacht wordt. Omdat wij bij Marco’s Digital Studio zelf ook ouders zijn weten we hier alles van en hebben hier onze manier van werken bij kinderfoto’s op aangepast. We gaan bij het fotograferen van kinderen dan ook op een speelse en informele wijze te werk.

Waar is dat voor? Mag ik kijken? Mag ik met mijn knuffel op de foto? Ja, ja en ja, zeker mag dat! En daarnaast komen zelfs de kleinste hummeltjes vaak met leuke of grappige ideeën.

Echter weten wij ook raad met tieners en pubers! We zijn bij Marco’s Digital Studio namelijk goed op de hoogte van wat deze kids leuk vinden, zijn we op de hoogte van trends en begrijpen we hun taal.

Klik op    voor een grotere weergave!

Tijd en geduld

Vooral bij jongere kinderen letten we niet op de tijd. Juist deze kinderen hebben vaak even de tijd nodig om aan die vreemde persoon met een camera te wennen.

Altijd een volwassene aanwezig

I.v.m. zowel de veiligheid van het kind als onze eigen veiligheid is het bij Marco’s Digital Studio altijd vereist dat bij een kinderreportage het kind (tot 18 jaar) de gehele fotoreportage ten alle tijden begeleid wordt door minimaal één volwassen persoon.

 

 

Aanbiedingen

Route

Links