Voor meer inormatie
Bel ons (0031) - (0)6 - 423 94 571

Over ons

Over de eigenaar

Mijn naam is Marco Triepels en ik ben geboren op 1 mei 1978. Samen met mijn echtgenote en twee schatten van dochters woon ik in Kerkrade. Naast fotografie, wat als sinds zeer jonge leeftijd mijn hobby is, kijk ik graag naar een goede film, lees ik graag een goed boek en verbreng daarnaast ook nog graag samen met mijn gezin en/of honden mijn tijd door in de natuur.

Nadat ik in eerste instantie als een zogenaamde “vroegtijdig schoolverlater” als fabrieksmedewerker aan de slag was gegaan kwam ik erachter dat ik mijn leven niet achter de lopende band wilde doorbrengen. Dus mijn enige optie was terug naar school!

Nadat ik mijn LBO verzorging heb afgemaakt ben ik doorgestroomd naar een school voor reclametekenen. Hier vonden ze het witten van een muur echter belangrijker dan het werkelijke reclametekenen dus ben ik na enkele weken gestopt met deze opleiding. Omdat het te laat was om dat jaar aan een nieuwe opleiding te beginnen en ik ook niet de rest van het jaar wilde verspillen aan thuis zitten ben ik gaan werken via het uitzendbureau. Hier kreeg ik een baantje als podiumbouwer en medewerker technische dienst in het plaatselijke theater. Ondanks dat dit zwaar werk was en ik soms lange dagen draaide heb ik daar een geweldige tijd gehad. Maar toch wilde ik verder komen in mijn leven en heb daarna een eenjarige MAVO opleiding gedaan welke ik ook met goede resultaten afgesloten heb.

Na de MAVO ben ik in het bedrijfsleven terecht gekomen en na diverse baantjes ben ik uiteindelijk als verkoper in een elektronicazaak en daarna als medewerker commerciële binnendienst in de financiële dienstverlening aan de slag gegaan.

Echter bleef de fotografie en het grafisch ontwerpen steeds een grote passie. Door te leren, te doen en door fouten te maken heb ik mezelf alles geleerd en ben nog steeds lerende wat ik van  fotografie, grafisch ontwerp, en het bouwen van websites moet weten.  

Omdat ik steeds vaker gevraagd werd voor het maken van foto’s en het ontwerpen van flyers en advertenties heb ik in oktober 2013 besloten om naast mijn baan in de financiële dienstverlening een eigen bedrijfje als fotograaf en grafisch ontwerper op te starten.

Over Marco’s Digital Studio

Waarom de naam Marco’s Digital Studio?

Duidelijk zal zijn dat Marco mijn voornaam is. Het Digital Studio komt voort uit het feit dat tijdens de digitale revolutie die de laatste 20 jaar heeft plaatsgevonden de fotorolletjes, donkere kamers en de tekentafels vervangen zijn door digitale camera’s, computers en tekentablets.

Passie, kwaliteit en eerlijkheid

Marco’s Digital Studio is een eenmanszaak, ontstaan uit mijn passie voor fotografie, grafisch ontwerp en mijn wil om iets op te starten waar ik mijn creativiteit in kwijt kon en mijn eigen ding kon doen.

Marco’s Digital Studio werkt uitsluitend met professioneel materiaal en professionele software zodat er garant kan worden gestaan voor kwaliteit. Aan kwaliteit hangt een prijs maar deze prijs moet wel eerlijk blijven. Door zelf kosten te sparen op o.a. boekhouding, dure huur van bedrijfsruimte en dure reclamecampagnes kan ik mijn prijzen zo laag mogelijk houden.

Waar kosten nog moeite op bespaard worden is het verlenen van service en het geven van eerlijk advies.

 

 

 

Aanbiedingen

Route

Links