Voor meer inormatie
Bel ons (0031) - (0)6 - 423 94 571

Communie

Je eerste communie doen is natuurlijk niet niks! Mooie kleren, meestal gepaard met een groot feest en geweldige cadeautjes. Welk kind wil dat nu niet? Maar zou het niet mooi zijn om hier later ook nog een mooie herinnering aan te hebben. Wij kunnen dit regelen door een geweldige communiereportage te maken.

Van individuele communiefoto’s tot een communiereportage van een gehele communieklas. Niks is ons te gek!

Klik op     voor een grotere weergave!

Jarenlange ervaring

Door onze jarenlange ervaring met communiekantjes mogen wij met trots zeggen dat wij gespecialiseerd zijn in het maken van communiereportages. We hebben dan ook al heel wat communiekantjes mogen vastleggen. Zowel op locatie als in een kerk vereist het heel wat kennis en vaardigheid om onder de bestaande lichtomstandigheden (want die heb je niet voor het kiezen) kwalitatief hoogwaardige foto’s te maken. Vooral tijdens een communiemis waar vaak veel tegelijk gebeurd moet elke foto raak zijn.

Tijd en geduld

Aangezien wij zelf kinderen hebben weten we dat kinderen niet altijd doet wat er van hen verwacht wordt. Dat is dan ook de rede waarom wij bij de individuele communiefoto’s niet op tijd letten.

Informeel en speels

Plezier is tijdens onze communiereportages een belangrijke factor. Als een kind het maken van de foto’s leuk vind zal het in de meeste gevallen ook meewerken. Wij kiezen er daarom ook voor om onze reportages op een informele en speelse manier te laten plaatsvinden.

Kennis maken

Zowel bij klassikale als individuele communiereportages zorgen wij ervoor dat de kinderen niet voor een wildvreemde staan. Bij individuele reportages wordt er altijd een persoonlijke afspraak gemaakt waarbij het communiekantje van harte welkom is. Bij klassikale communiereportages vragen wij altijd om minimaal één oefenmis bij te mogen wonen zodat de kinderen aan ons kunnen wennen.

Betaalbaarheid en kwaliteit

Omdat wij van mening zijn dat elk communiekantje een mooie herinnering aan zijn of haar communie zou moeten hebben proberen wij onze kosten zo laag mogelijk te houden waardoor we toch in staat kunnen blijven om kwalitatief hoogwaardige communiefoto’s tegen betaalbare tarieven kunnen blijven aanbieden.

Overige diensten

Behalve het maken van communiefoto’s kunnen wij u o.a. van dienst zijn bij het ontwerpen van uw unieke uitnodigingen en bedankjes. Om het u nog makkelijker te maken regel wij zelfs het drukwerk en eventueel ook de bijpassende enveloppen voor u. En dat nog wel tegen de kostprijs! Ook kunnen wij uw communiealbum, zowel de moderne gedrukte albums als de klassieke albums met ingeplakte foto’s voor u ontwerpen en vorm geven.

 

 

Aanbiedingen

Route

Links